[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [libreoffice-users] Spellcheck not working


Apinder Singh <apinder.in <at> gmail.com> writes:

>
> On Wed, Oct 13, 2010 at 12:51 PM, Mark <mhullrich <at> gmail.com> wrote:
>
> > I just tried to run a spell check in LO and it would not run - well,
> > actually it opened up, said it was done and asked if I wanted to
> > continue from the beginning of the document, but whether I say yes or
> > no, it just closes without checking anything.
> >
> > When I looked in the options for languages, there was no language
> > setting for my document and I couldn't get it to take one, either.
> >
> > What's up there?
> >
> > Mark

It was the same for me. On Ubuntu I installed "myspell-en-gb" and then in Tools
- Options - Language Settings - Writing Aids I selected the Hunspell Spell
Checker and disabled LanguageTool. It works fine now.

Gary




--
Unsubscribe instructions: E-mail to users+help@libreoffice.org
List archive: http://www.libreoffice.org/lists/users/
*** All posts to this list are publicly archived for eternity ***

References:
[libreoffice-users] Spellcheck not workingMark <mhullrich@gmail.com>
Re: [libreoffice-users] Spellcheck not workingApinder Singh <apinder.in@gmail.com>
Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License (MPLv2). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.