[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [libreoffice-l10n] accest to Silver Stripe Server


Guilhem Moulin schreef op 11.02.2019 13:48:
On Mon, 11 Feb 2019 at 07:03:38 +0100, kees538@libreoffice.org wrote:
Guilhem Moulin schreef op 10.02.2019 13:47:
On Sun, 10 Feb 2019 at 09:47:14 +0100, kees538@libreoffice.org wrote:
If I go to
https://nl.libreoffice.org/Security/login?BackURL=%2Fadmin%2Fpages (
as I
used to do) and then log in to the single sign-on then I get to the
wrong
page.

Which page?

https://www.libreoffice.org/

I can't reproduce this. As I wrote previously, the server is configured
so https://nl.libreoffice.org/Security/login?BackURL=%2Fadmin%2Fpages
and https://www.libreoffice.org/admin/pages redirect to the very same
page https://www.libreoffice.org/Security/login?BackURL=%2Fadmin%2Fpages
(resp. via 303 and 302 codes). Which in turn 302-redirects to
https://auth.documentfoundation.org/saml/singleSignOn?… with the very
same backurl
https://www.libreoffice.org/Security/login?BackURL=%2Fadmin%2Fpages.

So as far as SSO is concerned you're always coming from
https://www.libreoffice.org/Security/login?BackURL=%2Fadmin%2Fpages ,
and are always redirected back there after authentication. If that's
not where you land then I believe your browser is using a cached
redirect Location, not the ones sent from the server.

Are you able to reproduce this in another browser, or using a new fresh
profile?

I normaly use FireFox. So now I tried it in Microsoft Edge, but the result is thesame.


Perhaps your browser is using a cached redirect rule for the first one?

I always clean my cache when I'm done.

Most likely you're talking about cookie and page cache? Permanent
redirect rules, like http://libreoffice.orghttps://www.libreoffice.org/ ,
are not affected. As seen in the network console, the http:// URL is
not queried again. The internet has plenty of HOWTOs for clearing
permanent (301) redirect rules under your favorite browser.

I'm going to try.


Flushing your redirect cache should fix this. If you activate debug
mode (Menu » Web Developer » Network for Firefox; and Menu » More tools
»
Developer tools » Network for Chrome/Chromium) you'll see the landing
page, and the kind of redirect rule (301, 302, 303) in use.

Hmmm... I'm not familiar with these actions.

…and I gave some steps to follow? Oo

Oké, thanks so far. If nothing helps I always have the workaroung Cor provided me.

Thanks again, Kees

--
To unsubscribe e-mail to: l10n+unsubscribe@global.libreoffice.org
Problems? https://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: https://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: https://listarchives.libreoffice.org/global/l10n/
Privacy Policy: https://www.documentfoundation.org/privacy

Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License (MPLv2). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.