Date: prev next · Thread: first prev next last
2012 Archives by date, by thread · List index


Hi friends,
i'm using Suse Enterprise 11.2.
Trying to print form LibreOffice (only from LibreOffice) i see the printer moving...it simply doesn't print. I'm using LibreOffice 3.5:build-403, but updating to Community version (3.6) of LibreOffice nothing change.

I've found the solution:

if i set on "printer preferences" the printer language postscript from driver (and not PDF) all goes well: the printer print.

But this operation is necessary everytime that i open one file.


The question is:

Is it possible to set on same configuration file this preference (postscript from driver)?

many many thanks!


--
firma

cosmogoniA <http://www.cosmogonia.org/>
noprovarenofareononfarenonc'├Ęprovare

--
For unsubscribe instructions e-mail to: users+help@global.libreoffice.org
Problems? http://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: http://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/global/users/
All messages sent to this list will be publicly archived and cannot be deleted

Context


Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License (MPLv2). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.