[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [libreoffice-website] Notification Emails not being sent


Hello,

peterwt wrote on 2018-02-02 at 12:25:
On the https://ask.libreoffice.org website notification emails are not being
sent. The red envelope shows against the username when there is new activity
in a post that I have contributed to but I do not receive an email. This
problem seems to happen often. It works for a short time after being fixed
then reverts to not working.

can you try with a different mail account? I'd like to rule out problems with the receiving mail server.

Thanks,
Florian


--
To unsubscribe e-mail to: website+unsubscribe@global.libreoffice.org
Problems? https://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: https://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: https://listarchives.libreoffice.org/global/website/
All messages sent to this list will be publicly archived and cannot be deleted

Follow-Ups:
[libreoffice-website] Re: Notification Emails not being sentpeterwt <peter@williamspw.co.uk>
References:
[libreoffice-website] Notification Emails not being sentpeterwt <peter@williamspw.co.uk>
Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License (MPLv2). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.