[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[libreoffice-users] LibreOffice 6.3.2.2 fails to run in Mageia7 with segfault


I just upgraded to Magiea7.1. libreoffice 6.2.3 from the Mageia repos works.
but I downloaded the rpm for 6.3.2.2 and installed it, but it fails with no
error message.

dmesg shows:
508.700492] soffice.bin[23861]: segfault at 1110 ip 0000000000001110 sp
00007ffe24215808 error 14 in soffice.bin[400000+1000]
[ 508.700500] Code: Bad RIP value.
[ 592.562306] soffice.bin[27795]: segfault at 1110 ip 0000000000001110 sp
00007ffe41870a28 error 14 in soffice.bin[400000+1000]

Appears to be creating segfault. It did not do this when I ran it under
Mageia 6.
Any suggestions would be welcom
thank you



--
Sent from: http://document-foundation-mail-archive.969070.n3.nabble.com/Users-f1639498.html

--
To unsubscribe e-mail to: users+unsubscribe@global.libreoffice.org
Problems? https://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: https://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: https://listarchives.libreoffice.org/global/users/
Privacy Policy: https://www.documentfoundation.org/privacy

Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License (MPLv2). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.