[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[libreoffice-users] Is Report-Builder Broken?


I recently upgraded from Ubuntu 18.04 to 18.10 and I discovered that the report builder module seems to be broken, or at least it does not execute reports created with earlier versions of LO.

I am using the Ubuntu version of LO  The "About" screen says:

Version: 6.1.2.1
Build ID: 1:6.1.2-0ubuntu1
CPU threads: 4; OS: Linux 4.18; UI render: default; VCL: gtk3;
Locale: en-AU (en_AU.UTF-8); Calc: group threaded


When I try to execute the report I get the following error messages

SQL Status: S1000   An error occurred while creating the report.

An exception of type com.sun.star.loader.CannotActivateFactoryException was caught.

Can not activate the factory for org.libreoffice.report.pentaho.SOReportJobFactory$_SOReportJobFactory


Can anyone help me with this?


Thank you


Keith


--



--
To unsubscribe e-mail to: users+unsubscribe@global.libreoffice.org
Problems? https://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: https://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: https://listarchives.libreoffice.org/global/users/
Privacy Policy: https://www.documentfoundation.org/privacy

Follow-Ups:
Re: [libreoffice-users] Is Report-Builder Broken?Robert Großkopf <robert@familiegrosskopf.de>
Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License (MPLv2). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.