[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [libreoffice-users] Re: libreoffice 3 beta 2


On 2010-11-21 4:53 AM, Ericch wrote:
> Whenever I select a word and try to copy it or cut it using the right-click of
> my mouse, soffice.bin process use 100 % CPU during at least 2-3 minutes and no
> dialog box is displayed.

I get a similar response, although it is only for about 5-10 seconds,
and the CPU is never pegged at 100%...

XP Pro sp3 32-bit, fully patched, AMD Athlon 64 processor...

--

Best regards,

Charles

--
Unsubscribe instructions: E-mail to users+help@libreoffice.org
List archive: http://www.libreoffice.org/lists/users/
*** All posts to this list are publicly archived for eternity ***

References:
[libreoffice-users] libreoffice 3 beta 2Frieke van Mierlo <flm.vanmierlo@planet.nl>
Re: [libreoffice-users] libreoffice 3 beta 2David Nelson <commerce@traduction.biz>
[libreoffice-users] Re: libreoffice 3 beta 2Ericch <ec.1@free.fr>
Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License (MPLv2). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.