[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

Re: [libreoffice-l10n] TM not working in Weblate


HI Mihail, *,

On Tue, Jan 14, 2020 at 10:32 PM Mihail Balabanov <m.balabanov@gmail.com> wrote:
>
> Hello,
>
> I'm unable to access translation memory in Weblate: the Machine Translation
> tab is empty and the Translation Memory tab shows 'The request for machine
> translation has failed: error:'. Is this a known problem? Is it only for
> Bulgarian, or also for other languages?

Wasn't known, but is fixed now.
The webserver configuration was hardened, but was a little too strict,
so it effectively blocked TM/Machine-translation access.

ciao
Christian

--
To unsubscribe e-mail to: l10n+unsubscribe@global.libreoffice.org
Problems? https://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: https://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: https://listarchives.libreoffice.org/global/l10n/
Privacy Policy: https://www.documentfoundation.org/privacy

References:
[libreoffice-l10n] TM not working in WeblateMihail Balabanov <m.balabanov@gmail.com>
Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License (MPLv2). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.