Date: prev next · Thread: first prev next last
2011 Archives by date, by thread · List index


Hi
I was having a similar problem working with a Writer guide.
For me, starting work again and then doing a manual Save every 5-10 minutes eliminated the problem. My settings too were as the recommended ones.
I'm on WIN XP.

John

On 13/12/2011 13:19, Hazel Russman wrote:
On Tue, 13 Dec 2011 22:26:42 +1000
Jean Weber<jeanweber@gmail.com>  wrote:

Should be over 900KB, and it was when I downloaded it from Alfresco.
This gets weirder and weirder.

It's obviously an Al Fresco problem. It never happened to me when downloading from the ODFAuthors 
site.

It seems Al Fresco has first and second class members; if you're second class, you don't get pics!

--
Unsubscribe instructions: E-mail to documentation+help@global.libreoffice.org
Problems? http://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: http://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/global/documentation/
All messages sent to this list will be publicly archived and cannot be deleted

Context


Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License (MPLv2). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.