Date: prev next · Thread: first prev next last


Hi,

Am Di, 23.07.2013, 21:45 schrieb wikalw:
Hi all,

I was just wondering if  this bug
(https://www.libreoffice.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39547)
<https://www.libreoffice.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=39547>   had been
fixed in any releases of Libreoffice. I'm still working off of 3.5.7.2 and
I
am running into this problem.

I reported the issue; it still exists in LibreOffice 4.0.4.2. I have not
installed LibreOffice 4.1.0 yet.

By the way, for those of you interested in creating accessible documents:
I submitted lots of updates to <http://adod.idrc.ocad.ca/oowriter>. The
current version of these guidelines applies to both LibreOffice 4.0.4.2
and OpenOffice 3.4.

Best regards,

Christophe

-- 
Christophe Strobbe
Akademischer Mitarbeiter
Adaptive User Interfaces Research Group
Hochschule der Medien
Nobelstra├če 10
70569 Stuttgart
Tel. +49 711 8923 2749


-- 
To unsubscribe e-mail to: accessibility+unsubscribe@global.libreoffice.org
Problems? http://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: http://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/global/accessibility/
All messages sent to this list will be publicly archived and cannot be deleted

Context


Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the Mozilla Public License (MPLv2). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.