[Date Prev][Date Next][Thread Prev][Thread Next][Date Index][Thread Index]

[libreoffice-users] Libreoffice-4.1.0.4 No Label Formats


Hello,

After installing libreoffice-4.1.0.4 I tried to create mailing labels
using File --> New --> Labels.

When I get the dialog screen, every pre-defined label format that is
shown has all formatting fields set to zero with 1x1 for columns x rows.
For example, Avery Letter 5160 shows all margins 0" with 1x1 columns x rows.
This, of course, is not correct. The same values appear for *every* pre-defined
label of every type.

What is happening? Why can't libreoffice retrieve the correct format values
for these pre-defined labels.

I checked for the share/labels/labels.xml and it is present. This file
presumably contains all the format information for the pre-defined labels.

How can I fix this problem?

Frank Peters


--
To unsubscribe e-mail to: users+unsubscribe@global.libreoffice.org
Problems? http://www.libreoffice.org/get-help/mailing-lists/how-to-unsubscribe/
Posting guidelines + more: http://wiki.documentfoundation.org/Netiquette
List archive: http://listarchives.libreoffice.org/global/users/
All messages sent to this list will be publicly archived and cannot be deleted

Follow-Ups:
Re: [libreoffice-users] Libreoffice-4.1.0.4 No Label FormatsTom Davies <tomdavies04@yahoo.co.uk>
Privacy Policy | Impressum (Legal Info) | Copyright information: Unless otherwise specified, all text and images on this website are licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 License. This does not include the source code of LibreOffice, which is licensed under the GNU Lesser General Public License (LGPLv3). "LibreOffice" and "The Document Foundation" are registered trademarks of their corresponding registered owners or are in actual use as trademarks in one or more countries. Their respective logos and icons are also subject to international copyright laws. Use thereof is explained in our trademark policy.